Izdelovanje unikatnih lutk

Pomembna dejavnost našega podjetja je tudi izdelovanje unikatnih lutk, ki so namenjene predvsem vzgojiteljicam, učiteljicam, staršem ... in vsem drugim, ki željo popestriti odraščanje otrok in nadgraditi vzgojno-izobraževalni proces. Lutke so lahko veliko več kot le gledališki rekviziti, saj se otroci z izredno lahkoto poistovetijo z njimi in se skoznje na varen in neboleč način soočajo z različnimi življenskimi situacijami.

Lutka ima v otrokovih očeh neverjetno moč. Lahko je vesela, žalostna, nagajiva, nespametna, lahko se zmoti pa ji tega nihče ne zameri. Z lahkoto popravi vse napake in se znajde v vsaki situaciji. Ob igri z lutko otrok zadovoljuje svoje osnovne potrebe po svobodi, zabavi, ljubezni, moči … Poleg tega se ob njej tudi vsestransko razvija in gradi pozitivno samopodobo.

Otrokom lahko pričarate posebno čudovite trenutke, če skupaj z njimi izdelate preproste lutke in pripravite gledališko predstavo (ideje lahko najdete v naših knjigah PREPROSTE LUTE in LUTKE IZ DOMAČE DELAVNICE). Če lutk ne utegnete izdelati sami, pa jih lahko naročite pri nas.

Galerija naših lutk

V galeriji predstavljamo le izbor vzorčnih primerov, celotno ponudbo si lahko ogledate v katalogu.
Če lutk, ki jih potrebujete ne najdete v katalogu, nas pokličite ali pišite in dogovorili se bomo za izdelavo po naročilu (cena je enaka kot za preostale lutke).

Ročne lutke

Lutke izdelujemo po naročilu - spodnje slike prikazujejo le vzorčne primere lutk.
Cena: 70 EUR - za več lutk priznamo količinski popust.

 

Namizne lutke

Lutke izdelujemo po naročilu - spodnji sliki prikazujejo le vzorčne primere lutk.
Cena po dogovoru

 

Telesne lutke

Lutke izdelujemo po naročilu - spodnje slike prikazujejo vzorčne primere lutk.


Velike telesne lutke so visoke okoli 100 cm in izredno primerne za izvajanje programa CAP - Program za preventivo zlorabe otrok.Na zgornji sliki je vzorčna velika telesna lutka. Po dogovoru vam izdelamo katero koli človeško, živalsko ali pravljično lutko. Svoje želje nam sporočite po
e-pošti info@knjigca.si ali po telefonu 041 / 55 77 39.


Lutke na žici

Lutke na žici so posebej primerne za predstave na našem večnamenskem namiznem gledališču.

Lutke izdelujemo po naročilu. Spodnja slika prikazuje le nekaj vzročnih lutk. Cena: 26 EUR

Lutke

Lutke na kuhalnici

Lutke na kuhalnici izdelujemo po naročilu - spodnja slika prikazuje le nekaj vzročnih lutk.
Cena: 28 EUR

Lutke na kuhalnici

 

Priporočamo knjige:

Preproste lutkeIzdelki iz filcaLisica in polžek

.